Tudi letos smo svoje talente pokazali v podaljšanem bivanju. Ker je bilo prijavljenih kar 15 točk in 26 nastopajočih, smo najprej izvedli predizbor.

Nastopali so učenci iz vseh razredov, točke so bile zelo raznolike. Predstavili so se z različnimi inštrumenti, plesali, sestavljali Rubikovo kocko, izvajali trike z jojom in prikazali akrobatiko. V finale se je uvrstilo 8 najboljših, ki jih je izbrala stroga žirija.

Tri tedne kasneje smo pred množično publiko izvedli finale, ki sta ga odlično povezovali petošolki Lejla in Lucija. Tim nam je s harmoniko zaigral Na golici, v drugo pa je nastopil s sošolkama Julijo in Katarino v vratolomni akrobatiki. Duet Marcel Leon in David Jan sta nam zaigrala na harmoniko in kahon, pesem z naslovom Ai se ev te pego. Lara, Rebeka, Eva, Neža in Maruša so zaplesale ples na najbolj znano pesem v tem trenutku- Skrito v raju. Sofija je na prečno flavto zaigrala melodijo pesmi Siva pot, Primož je zapel pesem Sinička, Tjaša in Neja pa sta na orglice zaigrali Kuža Pazi. Žiga nam je s prevezanimi očmi predstavil svoje spretnosti z Rubikovimi kačami. Sestavil je kobro, slona in dinozavra.

Po težki odločitvi je žirija izbrala tri najboljše. Tretje mesto je osvojila Sofija, drugi je bil Žiga, zmagali pa so odlični akrobati. Prve tri smo nagradili, vsi nastopajoči pa so se posladkali z lizikami.

Predizbor

Finale

Dostopnost